Nazir Güler: "Vatandaş sebzesini tane işi alıyor"

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, pazardaki fiyatlara tepki göstererek, sebzelerin adet fiyatlarının cep yaktığını, insanların sebze ihtiyaçlarını adet olarak almaya başladığını belirtti. 

Nazir Güler: "Vatandaş sebzesini tane işi alıyor"

Bayburt Postası - İl Başkan Güler, “Fiyatlar çok yüksek. Gün geçmiyor ki bir zam daha gelmesin. Her gün ürüne zam gelir mi? Bu kadar da vicdansızlık olmaz. İnsanlar zaten zor durumdayken bir de üstüne sebze fiyatlarındaki fahiş artış vatandaşı çıldırtma noktasına getirdi" dedi. 

Açıklamasında sebze fiyatlarını paylaşan Güler, şunları söyledi:

Vatandaşın sebzesini artık adet bazında alır oldu. Şu düşülen duruma bakar mısınız?

Bir salatalık 5lira 20 kuruş,
Bir patlıcan 4 lira 25 kuruş,
Bir domates 3 lira 60 kuruş,
Bir biber 2 lira.

Vatandaşı enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz öylemi. Bırakın bu yalanı dolanı. Ayıptır, günahtır. İnsanları aklıyla bu kadar oynamayın. Tane olarak domates almak nedir, biber almak nedir? Vatandaşı bu hale düşürdünüz ya yazıklar olsun. Bir adet patlıcan 4 lira olur mu Allah korkunuz yok mu sizin. Ne yiyip ne içecek bu insanlar. Kafalarını yastığa nasıl rahat koyuyorlar anlamıyorum” 

Anahtar Kelimeler:
Nazir Güler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.