Nazir Güler: "Gelecek Partisi bu ülkeyi yönetecek"

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, yerel gündemle ilgili değerlendirmede bulundu.

Nazir Güler: "Gelecek Partisi bu ülkeyi yönetecek"

Bayburt Postası - Bayburt halkının iktidarın uyguladığı politikalar sebebiyle zor durumda olduğunu belirten Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Güler, "Yarınlar konusunda fikri olan Gelecek Partisi bu ülkeyi yönetecek" dedi.

Vatandaşların git gide adaletten, ekonomiden, sağlıktan, eğitimden, sosyal hayattan mahrum bırakıldığını ifade eden Gelecek Partili Güler, "İktidar artık ne yaptığını bilemez, halkı göremez oldu. Öyle ki Ocak ayından beri fahiş zamlarla vatandaşlar enflasyona ezdirilirken bile zam yapıp, yapmamakta kararsız kaldılar. Halk iyice perişan oldu. Market fiyatları el yaktı, insanlar fahiş zamlara artık tepki veremez oldu. İktidar ne kadar görmezden gelse de biz her zaman halkın yanında olduk. Vâr gücümüzle yardıma koştuk. Esnafı ziyaret ettik, vatandaşla kenetlendik. Bayburt halkının hep yanında olduk. Sadece Bayburt'ta değil. Elimizden geldiğince her yardıma ihtiyacı olana koştuk, el uzattık. Fakat artık yeter. Artık bu kötü yönetim, basiretsiz yönetim gidecek. İşin ehli kadrolarıyla bizler ülkenin başına geleceğiz. Yarınlar konusunda fikri olanlar bu ülkeyi yönetecek. Halkın Geleceği Ahmet Davutoğlu ile Türkiye'miz yeniden refaha, adalete, huzura, ekonomiye, eğitime, sağlığa kavuşacak" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Nazir Güler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selahattin 2 yıl önce

Üst perdeden konuşuyorlar RTE kötülemekten başka ne yapiyorlar