MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap'tan Milletvekili Taytak'a teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt'ta dün hayata geçen 'Her Sınıfta Bir Şehit ve Bir Gazi' projesine vermiş olduğu destekten dolayı MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak'a teşekkür etti. 

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap'tan Milletvekili Taytak'a teşekkür

Bayburt Postası - Bayburt'tan 'Bir Şehit Bin Vefa Topluluğu'nun isteği üzerine gerekli mercilerle görüşüp projenin hayata geçmesine vesile olduğunu belirttiği Milletvekili Taytak'a teşekkür eden Bekir Kasap, Milletvekili Taytak'ın projenin hayata geçmesine öncülük ettiğini ve öğrencilere bayrak ile çeşitli hediyeler gönderdiğini aktardı. 

Milletvekili Taytak'a teşekkür eden Kasap, "Böylesine vatan kokan bir projeye öncülük etmesinden dolayısı ile sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak'a teşekkür ederim. Şehit Nevzat Kaya İlkokulumuz yeni sınıf isimleri ile çok daha anlamlı bir mekana büründü" dedi. 

Öte yandan Şehit Nevzat Kaya İlkokulu'ndan hayata.geçen projede okulun her bir sınıfına Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Şehit Murat Bulkan, Şehit Ayhan Yanık, Şehit Şükrü Can Kayadibi, Şehit Muhammet Ata Kıratlı, Şehit Serdar Albayrak, Şehit Emre Horoz, Şehit Şahin Altmış, Şehit Sami Yılmaz, Şehit Mehmet Karadağ, Şehit İsa Karakaş, Şehit Ünal Bıçakçı, Gazi Mecit Yılmaz, Şehit Ali Cevizci, Şehit Harun Maytalman, Şehit Enes Kaya, Şehit Ruzi İbrahimova, Şehit Adem Oğuz, Şehit Furkan Yavaş, Şehit Okan Altıparmak, Şehit Halil İbrahim Akkaya, Şehit Mehmet Kıvık, Şehit Hamza Karacaoğlu, Şehit Ali Er, Şehit Alper Kocaman'ın isimleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.