HÜDA PAR'dan ziyaretler

HÜDA PAR Bayburt İl Başkanlığı ziyaretlerine devam ediyor.

HÜDA PAR'dan ziyaretler

Bayburt Postası - HÜDA PAR Bayburt İl Başkanı Maşallah Oruçoğlu ve beraberindeki partililer BBP İl Başkanlığını, MÜSAİD Bayburt şubesini, bazı mahalle muhtarları ve esnafı ziyaret ettiler.

Ziyaretleri hakkında konuşan Oruçoğlu: “İlimizdeki siyasi partilere, STK’lara, muhtarlara ve esnafa yönelik ziyaretlerimiz devam ediyor. Ayrım yapmaksızın herkesin kapısını çalıyoruz, HÜDA PAR’ımızın siyaset anlayışını anlatıyoruz; İnsanımızın, esnafımızın sorunlarını ve dertlerini dinliyoruz. İnsanımız siyasilerin sadece seçim zamanlarında kapılarını çalmalarından, siyasetteki kutuplaştırıcı dilden rahatsızdırlar. Bu anlamda biz sadece seçimlere yönelik bir parti olmadığımızı, her zaman insanımızla iç içe olduğumuzu ve birleştirici bir siyaset güttüğümüzü yaptığımız ziyaretlerle gösteriyoruz.” dedi.

Sorunlarımız çözümsüz değildir

Oruçoğlu sözlerinin devamında: “Yaptığımız ziyaretlerde, insanımızın toplumsal, siyasal, ekonomik gidişattan memnun olmadığını görüyoruz. İnsanımızın bu sorunların çözülebileceğine dair umutları da kırılmış durumda. Ama biz diyoruz ki sorunlarımız çözümsüz değildir. El ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yoktur inşallah. Bu anlamda çözüm yine bizdedir, çözüm kendi özümüze dönmemizdedir” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.