Güler: "Bu zamlar 5'li çeteyi zengin etmek için uyarlanmış zamlardır"

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, zamlarla ilgili bir açıklama yaptı. Nazir Güler, "Bu zamlar 5'li çeteyi zengin etmek için uyarlanmış zamlardır" dedi.

Güler: "Bu zamlar 5'li çeteyi zengin etmek için uyarlanmış zamlardır"

Bayburt Postası - Yeni yılla beraber otoyol, köprü, ulaşım, gıda sektörlerine gelen zamlarla ilgili değerlendirmede bulunan Nazir Güler açıklamasında, "Ampulün sönmesine ramak kaldı. Zaten her devlet böyledir. Batmaya başladığı zaman halkı oyalar. Böylelikle gemiden her şeyi kaçırırlar ve gemiyi terk ederler. Olan her zaman halka olur. İşte bunlarda aynı böyle yapıyorlar. Halkı asgari ücretle, Doların inmesiyle oyaladılar. TÜİK verilerini öne sundular. Sonra ne var ne yoksa 21 Aralık gecesi aldılar. Göreceksiniz gemiyi de terk edecekler. Ama biz bu mücadeleyi bırakmayacağız. 5'li çetenin peşini bırakmayacağız. Hesap verecekler. Halkı nasıl soyduklarını anlatacaklar. Halktan aldıklarını geri halka verecekler. Ampul elbet sönecek. Söndüğü gün zamsız, istikrarlı bir Türkiye gelecek" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Nazir Güler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.