Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Şanlıoğlu'ndan Bayburt ziyareti

Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu, Bayburt'ta gençlerle bir araya geldi.  

Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Şanlıoğlu'ndan Bayburt ziyareti

Bayburt Postası - Karadeniz turu kapsamında Bayburt'a gelen Şanlıoğlu, Deva Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Arslan ile birlikte parti binasında gençlerle buluştu. 

Parti gençlik kolları üyeleri ile bir araya gelen Şanlıoğlu, burada yaptığı açıklamada, 1 yılda 76 il gezdiğini ve gençlerle bir araya geldiğini söyledi.

1.5 yıl önce kurulan Deva Partisi'nin Türkiye'de bir kimlik ortaya koyduğunu belirten Şanlıoğlu, partilerinin sağ-sol gibi kavramları kabul etmediğini ve iyi insanı önemsediklerini belirtti. Şanlıoğlu, "Çevreye, doğaya, ailesine saygılı olan, sözünü tutan, emanete hıyanet etmeyen her insan iyi insan statüsündedir. Biz Türkiye genelinde il başkanlarımızı seçerken hep iyi insan olmalarını önemsedik, işini iyi yapan insanlardan il başkanlarımızı seçtik" dedi. 

Deva Partisi'nin 1,5 yılda yaptığı çalışmalardan da bahseden Şanlıoğlu, partilerinin Türkiye'de seçime girebilecek 19 parti içerisinde yer aldığını hatırlatarak, ilk 90 ve 360 gün programlarını da hazırladıklarını belirtti. Şanlıoğlu, "Neden böyle bir şey yaptık? Bizim önceden siyasi ve bürokrasi yapımız göre işbilir, aydın insanlardan oluşuyordu. Maalesef ölçü kayboldu artık. Bizim siyasi ve bürokrasi yapımız seviyeyi kaybetti. Vatandaşını duymayan, sorunlarına çözüm üretmeyen ve onları dinlemeyen, aldığı kararı ertesi gün değiştiren bir hal aldı. Biz bürokrasimizi de hükümete geldiğimiz ilk günden itibaren yoğun bir şakilde çalıştırmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 

Şanlıoğlu, 17 Ağustos depreminin yıl dönümünde Afet Yönetim Planını, bu ay içerisinde ise, Sosyal Eylem Planımızı açıkladıklarını belirtti. 

Gençlerle tanışan ve onları dinleyen Şanlıoğlu, 'gelecek kaygımız var' diyen gençlere, ülkedeki en büyük sorunların hukuk, liyakatsiz atamalar, genç işsizlik, eğitim problemi olduğunu bildirerek, "Deva Partisi olarak gençliğin umuduyuz. Tüm bu sorunları çözecek kadrolarımız var. Türkiye'nin güzel yarınları için, gençlerimiz için hep birlikte bunu başaracağız" dedi.      

İl Başkanı Arslan, Bayburtspor forması hediye etti

Deva Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Arslan ise, partilerinin Bayburt'ta teşkilatlanma aşamasını güçlü bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek, Şanlıoğlu'na ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Arslan, Şanlıoğlu'na üzerinde ismi yazılan Bayburtspor forması ile atkı hediye etti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Temel 3 yıl önce

Sizden birşey olmaz bu milletede deva olmaz

Avatar
Ozululu 3 yıl önce

Yüzde 1 alır anca

Avatar
r.tahir erdoğdu 3 yıl önce

seçim zamanı.,ak.partiye katılırlar tıpkı numan bey gibi.,doğrusuda o.gibi.!!