CHP Bayburt İl Başkanı Necip Erel, hayatını kaybetti!

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Necip Erel (61), hayatını kaybetti.

CHP Bayburt İl Başkanı Necip Erel, hayatını kaybetti!

Bayburt Postası - Uzun bir süredir tedavi gören ve son olarak Covid-19 teşhisi konulan Erel, bugün Bayburt Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 

Bayburt'ta eğitim camiasına uzun yıllar hizmet eden, bir dönem Eğitim-Sen Bayburt İl Temsilciliğinde de bulunan Erel, 2020 yılında yapılan olağan kongrede CHP Bayburt İl Başkanı seçilmişti.

Necip Erel, yarın ikindi namazına müteakip Yakutiye Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Bayburt'un değerli simalarından biri olan Necip Erel'in vefatı CHP'yi de yasa boğdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinin Bayburt İl Başkanı Necip Erel'in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“BAŞIMIZ SAĞOLSUN”

“Yaşamını yitiren yol arkadaşımız, Bayburt İl Başkanımız Necip Erel'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Değerli Başkanımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve parti camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun!”

“DERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da yaptığı açıklamada, “Bayburt İl Başkanımız Necip Erel'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm örgütümüzün başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

“NE YAZIK Kİ…”

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, “Arkadaşım, omuz omuza yol yürümekten onur duyduğum yoldaşım, CHP Bayburt İl Başkanımız, değerli öğretmen Necip Erel'i ne yazık ki kaybettik. Sevgili dostuma Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, Bayburtumuza, Kitre Köyümüze ve CHP örgütümüze sabır ve baş sağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun” mesajına yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AZIZ 2 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESIN..MEKANI CENNET OLSUN. YAKINLARINA BASSAGLIGI DILIYORUM...COK COK UZGUNUM...DEGERLI ABIMIZDI...IYI BIR INSANDI...SENI TANIDIGIM ICIN ONURDUYDUM...DEGERLI HOCAM

Avatar
Emmi 2 yıl önce

Onuruyla gururuyla eğilmeden bükülmeden ömrünü tamamladın.seninle çalışmaktan onur duyduk müdürüm mekanın cennet olsun

Avatar
Bayburt 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin milli eğitimde yöneticilik yaparken devletin hakkını ve hukukunu kollayıp gözetirdi. Doğruluk ve dürüstlük sembolü bir ağabeyimizdi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Avatar
Timur KESKİN 2 yıl önce

Nur içinde yat. Onurlu bir yaşam en değerli mirastır. Mirasın yaşatılacak tır saygıdeğer abim.