Tilkiyi meyveli kekle besledi

Bayburt'ta yaşayan İrfan Karaaslan, rastladığı tilkiye elleriyle meyveli kek yedirdiği görüntüleri sosyal medyaya paylaştı.

Tilkiyi meyveli kekle besledi
Bayburt Postası - Karaaslan, merkeze bağlı Konursu ile Değirmencik köyleri arasında, Bayburt- Çaykara karayolundaki bir akaryakıt istasyonu çevresine gelen tilkiye elleriyle meyveli kek yedirdi.

Tilkiyi beslemesini cep telefonuyla kaydeden Karaaslan, bu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı.

Bölgede esnaflık yapan Karaaslan, AA muhabirine, tilkinin zaman zaman akaryakıt istasyonu çevresine gelerek bu alanda beslendiğini söyledi.

Yabani bir hayvan olduğu için ürkek davranan tilkinin yine de insanlara yaklaştığını belirten Karaaslan, "Tilki özellikle meyveli keki çok seviyor. Biz de ona bu çevreye her gelişinde meyveli kek yediriyoruz. Çikolatalı ya da diğer keklerden verince yemiyor." dedi.

Karaaslan, tilkinin yöredeki insanlar yabani hayvanlara zarar vermediği için kendilerine yaklaştığını düşündüğünü de sözlerine ekledi. 

Anahtar Kelimeler:
TilkiIrfan Karaaslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tilkinin dili 5 yıl önce

Arada bir menüyü değiştirin başka bir şey verdiniz de biz mi yemedik. Sucuklu yumurta yapın, yöresel mutfaktan bir şeyler olsun misal, hasuta, kuymak gibi.. Kabak tadı vermeyin meyveli keke.. (Ne kadar mutlu oldum şu habere. İyi insanlara selam olsun.)

Avatar
Bir dost 5 yıl önce

Avlanmak yerine böyle bir yaklaşım çok güzel. Lakin şekerli gıdalar o hayvanların gözlerine pek iyi şeyler yapmıyor. Kör edebilirler hayvanı. Bayburt’a bin selam olsun.