Bayburt'ta Jandarma Ekipleri Yaralı Kartala Şifa Oldu!

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gençosman köyü yakınlarında yaralı halde bulduğu kartalı veteriner hekime teslim etti.

Bayburt'ta Jandarma Ekipleri Yaralı Kartala Şifa Oldu!

Bayburt Postası - Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği önleyici kolluk devriyesi esnasında Gençosman köyü kırsalında yaralı bir kartal görüldü. Boş arazide yaralı ve uçamayan kartal jandarma ekiplerince muhafaza altına alındı.

Jandarma ekipleri, Bayburt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile koordine kurarak yaralı olan kartalı tedavisi için Veteriner Kliniğine teslim etti. Veteriner Hekim Kerem Çavdar'a teslim edilen kartalın tedavisi başladı. 

Yaralı kartal, tedavisinin tamamlanmasının ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince doğal yaşam alanına bırakılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

JANDARMA TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR'LER....