Bayburt İl Halk Kütüphanesi'nden 'Okumayan Kalmasın' Kampanyası

Bayburt İl Halk Kütüphanesi, şehrin belirli noktalarında kurduğu stantlarla üye kaydı yapıyor.

Bayburt İl Halk Kütüphanesi'nden 'Okumayan Kalmasın' Kampanyası

Bayburt Postası - Bayburt İl Halk Kütüphanesi Müdürü Cafer Dursun, ‘Okumayan Kalmasın’ sloganıyla şehrin değişik bölgelerinde stantlar kurarak, kütüphaneye yeni üyeler kazandırdıklarını söyledi.  

Bayburt İl Halk Kütüphanesi verdiği hizmetlerle ilgili bilgi veren Dursun, “100.000'e yakın materyal sayımızla kitapseverlerin yanı sıra bilgiye erişimde fırsat eşitsizliği yaşayan tüm kullanıcılara hizmet vermekteyiz. Kütüphanemizde bulunan internete erişim salonu, çalışma salonları, çocuk bölümü, strateji ve zeka geliştirici oyunlar, cd köşesi, danışma kaynakları, Nobel Edebiyat ödüllü yazarlar köşesi, güncel sayılı dergiler ve yerel gazeteler ile her yaştan üyemizin aktif şekilde kullanımını amaçlıyoruz” dedi.

Cafer Dursun, kütüphaneden yararlanmak isteyen kullanıcıları üyelik kaydı için Bayburt İl Halk Kütüphanesi’ne veya kütüphane tanıtım standına beklediklerini dile getirdi.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.