KUDAKA’dan kış turizmi için tanıtım planı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), kış turizmi için organizasyon hazırlığı içinde.

KUDAKA’dan kış turizmi için tanıtım planı
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), kış turizmi için organizasyon hazırlığı içinde. Bayburt’ta yapılan KUDAKA 52. Yönetim Kurulu Toplantısı’nda bölgenin turizm potansiyelleri arasında yer alan kış sporları altyapısının uluslararası düzeyde tanıtılması, pazarlanması amacıyla Türkiye genelinde tanıtım organizasyonu gerçekleştirilmesine karar verildiği bildirildi.

Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ile KUDAKA yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Bayburt Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantı ile ilgili yapılan açıklamada, bölgenin önemli bir turistik destinasyon haline gelmesi amacıyla öğrenci kulüpleri ve medya temsilcilerine yönelik tanıtım organizasyonunun yapılması için ajansın genel sekreterliğine yetki verildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, KUDAKA’nın 49. Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda ajans bünyesinde istihdam edilmek üzere 07-08 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan yarışma sınavını kazanan 10 uzman ve 3 destek personelinin işe alınmasına karar verildiği de belirtildi.



Kop’u da görün!

Öte yandan son yıllarda KUDAKA tarafından bölgenin kış turizmine yönelik adımlar atılmasına rağmen uzun yıllar mekanik, ulaşım, konaklama ve altyapı çalışmaları henüz tam anlamıyla sonuçlandırılamayan Kop Dağı Kayak ve Kış Sporları Merkezi’nin de son haliyle tanıtım organizasyonunda kapsama alınıp alınmayacağı merak konusu oldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahika 10 yıl önce

Daha öncede yazdığımı hatırlıyorum. Kop turizim için iyi bir potansiyel. Bir zamanlar kurucu Rektör Mollamahmutoğlu'nun üzerinde durduğu iki önemli husus vardı. Biri Turizm Meslek Yüksek Okulu, diğeri Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksek Okulu. Niye bunlar üzerinde ısrar edilmiyor? Bir şeyler değişir diye mi korkuluyor? Kurucu Rektör artık yok, korkmayın! O insan gerçekten bir şeyler gelişsin ve değişsin diye çabaladı. Hatta sosyal dayanışma ve dönüşüm projesi bile vardı.

Avatar
Öz Bayburtlu 10 yıl önce

Şahika bin yorumlarına katılıyorum. Yani neden Kop Kartalkaya olmasın veya neden burada hayvancılık teşvik edilmiyor? Milletvekili, Belediye Başkanı ne iş yapıyor? Artık Bayburt için çalışın diyorum, yok eğer sizde çalışmayıp yakınlarınızı zengin etmeye, makam mevki peşinde koşmaya devam ederseniz sizi Allah'a havale ediyorum!!!