Kaleardı Park şekillenmeye başladı

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar kendini göstermeye başladı.

Kaleardı Park şekillenmeye başladı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar kendini göstermeye başladı. 50 bin metrekarelik bir alanda yapımı devam eden park, içinde birçok sosyal donatıyı barındırması açısından vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek ve Kaleardı bölgesine canlılık getirecek.

Yaz sezonunda hizmete başlıyor

Çalışmalar kapsamında bir yandan idari bina, düğün salonu, kafeterya ve spor alanlarının inşası devam ederken bir yandan da seyir terası montajı, ağaçlandırma çalışmaları ve yapay derenin yapımı sürüyor. Bu yıl yaz sezonunda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak olan Kaleardı Şehir Parkı, Bayburt’un gezmek ve piknik yapmak için en çok tercih edilen yeri olan Şair Zihni Kent Ormanı’nın yükünü de hafifletmiş olacak.​

Anahtar Kelimeler:
Kaleardı Park
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Buralarla göz boyamayın yalandan siz asfaltları düzgün yapın yeter parklar size kalsın

Avatar
Esalattin Batanay 7 yıl önce

Rambo rumuzlu kişiye katılıyorum. Bize yol yapın, asfalt yapın. Park mark bize çok lüks. Patates tarlası gibi delik deşik, yamalı yollardan bıktık illAllah.