Doğa fotoğraf tutkunlarının adresi: Sırakayalar Şelalesi

Sırakayalar Şelalesi, ilkbaharda doğa ve fotoğraf tutkunlarının uğrak mekanları arasında yer alıyor.

Doğa fotoğraf tutkunlarının adresi: Sırakayalar Şelalesi
Bayburt Postası - Tarihi İpek Yolu güzergahında yer alan Sırakayalar Şelalesi, ilkbaharda doğa ve fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor.

Doğa turizmi açısından yörenin önemli mekanlar arasında yer alan ve şehir merkezine 16 kilometre uzaklıktaki Sırakayalar köyü sınırlarında bulunan şelale, adını da bu köyden alıyor.


Kış mevsiminde donan görüntüsü ile ziyaretçilerini ağırlayan şelale, ilkbaharda doğa severlere farklı bir güzellik sunuyor. 

Yerli ve yabancı ziyaretçilerini her mevsim ayrı bir güzellikle ağırlayan Bayburt, doğal zenginlikleriyle de fotoğraf ve doğa tutkunlarına keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

Ziyaretçilerden Esra Çelikbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgatlı olup üniversite eğitimi için kentte bulunduğunu, arkadaşları ile kentin güzelliklerini keşfetmeye çalıştıklarını söyledi.

Bayburt'ta bu kadar güzel doğal ve tarihi mekanlar olduğunu daha önceden bilmediğini aktaran Çelikbaş, "Bayburt'ta çok sayıda güzel mekan var. Arkadaşlarımızla bu mekanları keşfetmek için organizasyonlar düzenliyoruz. Doğa severleri, fotoğraf tutkunlarını mutlaka Sırakayalar Şelalesi'ni görmeye davet ediyorum." dedi.

Uğur Yazıcı ise Bayburt'un mutlaka görülmesi gereken şehirlerden olduğunu vurgulayarak, "Dolayısıyla, özellikle tanıtım çalışmalarının yoğunlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Biz de doğa ve fotoğraf tutkunları olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Sırakayalar Şelalesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.