Bayburt Vakfı'ndan Kurban Yazoğlu'na vefa

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı, Bayburt'ta unutulmayacak işlere imza atan Kurban Yazoğlu adına hatıra ormanı oluşturdu. 

Bayburt Vakfı'ndan Kurban Yazoğlu'na vefa

Bayburt Postası - Bayburt Vakfı'nın 2000-2006 yıllarında başkanlığını da yapan ve Bayburt'ta birçok hizmetiyle her zaman saygıyla anılan merhum iş adamı Kurban Yazoğlu adına Karşıgeçit köyünde hatıra ormanı oluşturuldu. Bayburt Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Karşıgeçit köyünde düzenlenen programda fidanlar toprakla buluştu. 

Programa,  Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, BBP Bayburt İl Başkanı Burhan Bozo, Muhtarlar Dernek Başkanı Bekir Altundaşoğlu, ŞAGDER Başkanı Selami Köksal ve davetliler katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RECAİ BAYRAK 3 yıl önce

herkese tşkler,yazoğlu ruhu şad olsun.