Bayburt'ta 'Dünya Temizlik Günü' etkinliği

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi öncülüğünde çevre temizliği yapıldı.

Bayburt'ta 'Dünya Temizlik Günü' etkinliği

Bayburt Postası - Bayburt'ta Kızılay Şube Başkanı Hümeyra Çelik öncülüğünde, Kızılay Gönüllüleri ve Bayburt Belediyesi temizlik işçileri ile birlikte 18 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde Kaleardı Parkı çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. 

Kaleardı Parkı piknik alanında toplanan Kızılay Gönüllüleri ve Belediye temizlik işçileri etrafta bulunan plastik, metal, kağıt gibi atıkları topladılar. Piknik alanındaki vatandaşlara, 'çöplerimizi çöpe atalım, çevremizi kirletmeyelim' diyen Kızılay gönüllüleri, 'doğamız için el ele verelim, yaşadığımız çevreyi temiz tutalım' mesajı verdiler.  

"Takalım Eldivenlerimizi, Temizleyelim Bayburt'umuzu"

18 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde üzerimize düşeni yapmak için buradayız diyen Bayburt Kızılay Şube Başkanı Hümeyra Çelik, "Kızılay ailesi olarak daha temiz bir dünya için Türkiye genelinde tüm gönüllülerle birlikte eşzamanlı olarak, Bayburt Kızılay şubesi, kadın kollarımız, Genç Kızılay ve Bayburt Belediyesi ile ortak bir şekilde sahadayız. Bugüne dikkat çekmek icin tüm gönüllülerimizle birlikte Kaleardı Parkı'nda temizlik etkinliği düzenledik" şeklinde konuştu.

'Takalım eldivenlerimizi, temizleyelim Bayburtumuzu' sloganıyla temizlik çalışması gerçekleştiren gönüllüler, tek bir piknik alanından yaklaşık 20 torba çöp topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALPASLAN 2 yıl önce

Ne güzel bir Dünya bir sürü sorumsuz, bilinçsiz, kültürsüz insan etrafı çöp dağlarına çevirsin, çevreyi hiç kirletmeyen bir avuç insan da onların döktüklerini elleriyle toplasınlar. Yok böyle bir şey. İyi, bilinçli, temiz, dürüst, ahlâklı insan yetiştiremedik vesselam. Bunun suçluları onların Dünyaya gelmesine sebeb olan başta aile terbiyesi yok, eğtim yok. Herkes para peşinde. Nasıl faizle ev, araba , eşya alırım düşüncesinde. Terbiye ailede başlar. Anne baba çocuğuna küçüklüğünden buyana gerekli terbiyeyi vermemişse buna okulda, öğretmen de hoca da bir şey veremez.

Avatar
Şafak Güngör 2 yıl önce

Temizleyenleri elbet öveceğiz, alkışlayacağız, teşekkerülerimizi sunacağız, lakin kirletenlerede bir iki çift lafımız var.