Başoğlu’ndan ’10 Ocak’ ziyareti

Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetemize bir ziyarette bulundu.

Başoğlu’ndan ’10 Ocak’ ziyareti
Bayburt Postası - Müftü Başoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, “Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Basın çalışanlarımızın prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevleri için teşekkür eder. İlimizde görev yapan tüm basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlarım” dedi.

Diyanet-Sen İl Temsilcisi İlhan Kelleci'nin de katıldığı ziyarette Müftü Başoğlu, kurum faaliyetlerinden ve projelerinden bahsetti. Başoğlu, Bayburt’ta eksik olan imam ve müezzin açıklarının İŞKUR elamanları ile tamamlandığını, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Kuran Kursları ve camilerle ilgili veriler de paylaşan Başoğlu, din görevlilerinin hayatın her alanında yer alması gerektiğini belirterek, buna dair projeler yürüttüklerini belirtti.

Bayburt Postası ve Çoruh Haber Gazetelerinin sahibi Murat Okutmuş ise, Müftü Hasan Başoğlu’na ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.