10. BEKDER Onur Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Bayburt Bilim, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından verilen ve merakla beklenen BEKDER Onur Ödülleri sahiplerini buluyor.

10. BEKDER Onur Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Bayburt Postası - 10. kez gerçekleşecek olan ve Bayburt'ta bağımsız ödül organizasyonlarının en büyük etkinliği olan BEKDER Onur Ödülleri’nde, bu yıl beş isim daha ödül alacak.

BEKDER jürisi tarafından belirlenen ve her yıl olduğu gibi sürpriz tutulan ödül sahipleri, 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 20.00'de Bayburt Üniversitesi'nin Demirözü yolu üzerindeki Baberti Kampüsü'nde bulunan Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda açıklanacak.

Gecede ayrıca BEKDER İnce Saz Topluluğu Halk Müziği Dinletisi de yer alacak.

BEKDER Başkanı Mete Emir, onur ödülleri organizasyonu ile Bayburt’ta kent hayatına katkı sağlayanlarla birlikte, ülke çapında yaptığı çalışmalarla Bayburt’un ismini yücelten isimlere karşı vefa borcunu ödediklerini ifade etti. Emir, “2009 yılında başlattığımız bu heyecanı geleneksel bir şekilde devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda bu yıl 10.'sunu düzenleyeceğiz gecemize tüm halkımızı bekliyoruz. Bu onuru onlarla birlikte paylaşmak istiyoruz” dedi.

2009 yılında Asım Durulmuş, Şahap Kavcıoğlu, Hatice Alptekin, Hadi Salihoğlu, Hüsamettin Koçan ve Yakup Temur'a verilen ödüller ile başlatılan etkinlikte bugüne kadar Mustafa Köseoğlu, Namık Kemal Zeybek, Osman Okutmuş, Ömer Durgut  Semra Kahraman, Kazım Erdem, Fahrettin Evsen, Erol Tuncer, Fırat Kızıltuğ, Ahmet Yavuz, Remzi Çavuldak, Yahya Akengin, Kenan Yavuz, Ömer Kırmızı, Yaşar Aker, Rıfat Yıldız, Seyfullah Dumlupınar, Şevki Özdemir, Saut Müftüoğlu, Kenan Abdullahoğlu, Salim Başol Tekin, Salih Demir, Mustafa Ahıskalıoğlu, Arsi Çubukçu, Ali Bilen, Kadir Arpalı, Tuncay Başaran, Fehim Sayıner, Necip Alp, Ülkü Gökalp Güney, Yaşar Çınar, Abdulkadir İlhan, Abdulkadir Nişancı, Lütfü Silo, Mustafa Çalık, Recai Purutoğlu, Yılmaz Kırali isimleri ile kuruluş olarak Bayburt Group A.Ş. onur ödülüne layık görülmüştü. BEKDER TANAP Genel Müdürü Sltuk Düzyol'a ise hizmet ödülü vermişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.