Ülkücüler uyuşturucuya savaş açtı!

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı, uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığına karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor.

Ülkücüler uyuşturucuya savaş açtı!
Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı Üniversite Birimi tarafından Bayburt Üniversitesi’nde, 'Uyuşturucuya Hayır, Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme' sloganıyla, uyuşturucu madde kullanımının zararlarına dikkat çekmek amacıyla stant açıldı.

Üniversite gençliğinin yoğun ilgi gösterdiği stantta; Türk Gençliğini zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmanın ilk ve en etkili yolunun bilgiden ve okumaktan geçtiğini vurgulamak için kitap tanıtımı yaptı.


Kitap tanıtımının yanı sıra, uyuşturucuyla mücadele kapsamında farkındalığı artırmak ve uyuşturucu tacirlerine karşı mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesi amacıyla imza kampanyası gerçekleştirildi. Üniversite gençliği atmış olduğu imzalarla “Uyuşturucuya karşı gerçekleştirilen mücadelede, kararlı bir şekilde, bizde varız” dedi.

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Fatih Ötünç konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Uyuşturucuya karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir. Türk Milletinin aydınlık yarınları olan gençlerimiz üzerinde oyun oynayan şer odaklarına fırsat vermeyeceğiz. Bir başka ifadeyle dalımızı kıranın ağacını kökünden söküp atacağımızın bilinmesinde fayda vardır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.