Prof. Dr. Orhan Ateş Bayburt Ortaokulu'nda konuştu

Prof. Dr. Orhan Ateş, Bayburt Ortaokulu tarafından düzenlenen kariyer günlerinin konuğu oldu.

Prof. Dr. Orhan Ateş Bayburt Ortaokulu'nda konuştu
Bayburt Postası - Bayburt Ortaokulu tarafından düzenlenen kariyer günleri etkinliğinde Erzurum Atatürk Üniversitesi Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ateş öğrencilerle buluştu.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Bayburt Ortaokulu Müdürü Mahir Pamukçu, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte konuşan Prof. Ateş, Bayburt'ta Atatürk İlkokulu'nda başladığı eğitim hayatını Öğretmen Lisesi ve Erzurum'da tıp eğitimiyle sürdürdüğünü aktardı. Ateş, öğrencilik hayatında yaşadığı zorlukları ve çalışma hayatındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşıp tavsiyelerde bulundu.

Doğduğu topraklara olan sevgisini anlatan ve öğrencilere geleceğe dair planlarının büyük kısmında Bayburt'un yer alması konusunda tavsiyelerde bulunan Prof. Ateş, söyleşi sonunda öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladı.

Okul Müdürü Mahir Pamukçu da Prof. Orhan Ateş'in Bayburt'a, bölgeye ve tüm insanlığa verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerin örnek alabilecekleri bir şahsiyeti okullarında ağırlamaktan kıvanç duyduğunu bildirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
f.boyacı 5 yıl önce

prof dr orhan bey gerçekten sözde değil özünde Bayburt,lu Bayburt sevdalısı bir insan.
Bayburt tan erzuruma işiniz her ne olursa olsun ama değerli hocamızı ziyaret etmenizi isterim .elit bir insan hemşerisine her ne konuda olursa olsun yardım etmek isteyen bir insan.inşAllah değerli hocamızı ilerleyen yıllrda daha güzel yerlerde görmek en büyük temennimiz saygılarımla.

Avatar
Sedat savcı 5 yıl önce

Bizler için çok büyük bir değer Allah bahtını ve tahtını güzel eylesin selam ve sevgiler