Nursima Topsakal'ın karnesi evinde verildi

Bayburt’ta evde eğitim hizmeti alan Nursima Topsakal’ın karnesi evinde verildi.

Nursima Topsakal'ın karnesi evinde verildi

Bayburt Postası - Kalp rahatsızlığı nedeniyle evde öğrenim gören Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi 9 yaşındaki Nursima Topsakal’ın karnesi Vali Mustafa Eldivan ve Milli Eğitimi Müdürü Rahmi Güney tarafından evinde verildi.

Vali Eldivan ve Müdür Güney’i evinde ağırlayan Nursima Topsakal, onlara resim ve müzik tutkularından bahsetti, çalışmalarını gösterdi. 

Derslerinde gösterdiği üstün başarıdan dolayı Topsakal'ı tebrik eden Vali Eldivan, başarılarının daim olması temennisinde bulundu. Topsakal'a tatil süresince bol bol kitap okuması tavsiyesinde bulunan Eldivan, Nursima ve Zümra kardeşlere kitaplar, çeşitli kırtasiye malzemeleri, oyuncak bebekler ve oyun seti hediye etti.

Müzik kulağı iyi olan ve resime ilgi duyan minik Nursima, Vali Eldivan'a ilerleyen günlerde piyano çalacağının sözünü vererek, kendi yaptığı bir resmi de hediye edeceğini söyledi. Topsakal, hediyeleri çok beğendiğini belirterek, hediyeler için Eldivan ve Güney'e teşekkür etti. 

Anne Büşra Topsakal ve Baba Muharrem Topsakal, kızları Nursima'yı böylesi bir günde yalnız bırakmayan Eldivan ve Güney'e teşekkür ederek, şükranlarını sundular.


 

Anahtar Kelimeler:
Nursima Topsakal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.