MTTB Bayburt Şubesi'nden Sağlık Akademisi Konferansları

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Bayburt Teşkilatı tarafından Bayburt Gençlik Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan “Sağlık Akademisi” konferansları başlıyor.

MTTB Bayburt Şubesi'nden Sağlık Akademisi Konferansları

Bayburt Postası - Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Bayburt Teşkilatı Başkanı Mehmet Asif Alan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“11 Mart- 21 Mart 2022 tarihlerinde Bayburt ili Gençlik Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Sağlık Akademisi konferanslarının ilk günü konferansı, 11 Mart 2022 Cuma saat 15:30’da Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Turhan ŞENER tarafından “Hastane Yönetimi”  konusu ile gerçekleştirilecek. Sağlık Akademisi konferanslarına katılım sağlayanlar, akademi sonunda Katılım Belgesi almaya hak kazanacaklardır. Sağlık Akademisi konferansları katılım ücretsiz olup tüm vatandaşlarımıza açık olarak yapılacaktır. Akademinin diğer konferansları ise şöyle:

• Sağlık Akademisinin ikinci konferansında Bayburt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hamit Emre KIZIL tarafından “Nedir Bu PCR”  ve Öğr. Gör. Fatma SEZER tarafından “Stres ve Stres İle Başa Çıkma Yolları” sunumları gerçekleştirilecektir. (14 Mart 2022 Pazartesi, Saat:15.30, Yer: Bayburt Gençlik Merkezi)

• Sağlık Akademisinin üçüncü konferansında Psikolog Osman ÖZCAN tarafından “Bağımlılıkla Mücadele” konulu konferans gerçekleştirilecektir.(18 Mart 2022 Cuma, Saat:15.30, Yer: Bayburt Gençlik Merkezi)

• Sağlık Akademisinin dördüncü ve kapanış konferansı Bayburt Üniversitesi Rektör YARDIMCISI VE Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ali Savaş BÜLBÜL tarafından “Genç Bir Bilim Dalı Olan Palinolojinin Sağlıktaki Yeri” konulu konferans ile nihayete erecektir.(21 Mart 2022 Pazartesi, Saat:15.30, Yer: Bayburt Gençlik Merkezi)

Sağlık Akademisi’nin başta lise ve üniversite öğrencileri olmak üzere bizler için istifadeli geçmesi dileğiyle, Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Yöneticilerimiz ve tüm paydaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil İbrahim 2 yıl önce

Helal olsun MTTB li gençlere çok iyi çalışıyorlar.

Avatar
Muhammet Salih Kurt 2 yıl önce

MTTB bu ülkenin çarı teşkilatıdır. Allah yapanlardan ve emeği geçenlerden razı olsun.

Avatar
Mehmet 2 yıl önce

Tebrikler