Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’dan Bayburt Üniversitesi'ne Ziyaret

YÖK Anadolu Projesi kapsamında eşleşen Bayburt Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi arasında koordinasyon toplantısının dördüncüsü Bayburt Üniversitesinin ev sahipliğinde yapıldı.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’dan Bayburt Üniversitesi'ne Ziyaret

Bayburt Postası - Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ile Genel Sekreteri Hasan Kaleli,Genel Sekreter Yardımcısı Raşit Yıldırım, Özel Kalem Müdürü Murat Tunçbilek, YÖK Anadolu Projesi kapsamında Bayburt Üniversitesi'ni ziyaret ettiler.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldız ve beraberindeki heyetin, Bâberti Külliyesi Rektörlük makamında Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen’i ziyaretinde, iki üniversitenin eşleştiği YÖK Anadolu Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar ve ikili iş birlikleri konularında istişarelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, YÖK Anadolu Projesi’nin ilerleyişine yönelik Bayburt Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi arasındaki koordinasyon toplantısının dördüncüsü de yapıldı. 

Üniversiteler arasında yapılan koordinasyon toplantısında; her iki üniversitenin YÖK Anadolu Projesi koordinatörlüğü yetkilileri bir araya gelerek projenin detayları üzerine görüştüler. Bayburt Üniversitesi Bâbertî Külliyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda; proje kapsamında iş birliği yapılan konular kapsamında yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. 

Bayburt Üniversitesi'nin teknolojik donanım ve gelişmiş alt yapıya sahip olduğunu vurgulayan Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldız bu sayede Bayburt Üniversitesinin, Türkiye’nin önde gelen onlarca köklü üniversitesi ile kamu ve özel birçok kuruluşun da ihtiyaçlarına yönelik önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ifade etti. Misafirperverliğinden dolayı Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkmen ve ekibine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Yıldız, projenin ilerleyişi ile ilgili memnuniyetini dile getirdi.

Bilim ve teknolojinin gelişmesi için sürdürülebilir altyapılar oluşturduklarını ve bunları üniversiteler başta olmak üzere kamu ve özel sektörün hizmetine sunduklarını ifade eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ise; Bayburt Üniversitesinin ülke kalkınmasının hızlandırılmasına katkıda bulunacak projelerin yürütülmesine olanak sağlayan bir vizyon ile faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getirdi. YÖK Anadolu Projesi kapsamında, Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olan Gazi Üniversitesi ile paydaş olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Türkmen, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldız ve beraberindeki heyetinin Bayburt Üniversitesine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Eğitim-öğretim başta olmak üzere daha pek çok farklı konuların ele alındığı toplantı, proje ile ilgili sunumların ardından sona erdi. 

Toplantıya, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ile birlikte Gazi Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Kaleli, Genel Sekreter Yardımcısı Raşit Yıldırım, Özel Kalem Müdürü Murat Tunçbilek, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Prof. Dr. Metin Uçurum, Genel Sekreter Nazmi Karabulut, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Kul, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gürkan Yıldırım, Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ümit Yıldırım, Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Yavuz Kaan Konuk katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.