Cengiz Karakaşoğlu, veda etti

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen Cengiz Karakaşoğlu için veda yemeği düzenlendi.

Cengiz Karakaşoğlu, veda etti

Bayburt Postası - Vali Cüneyt Epcim’in ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Yiğit, kamu kurumlarının temsilcileri ve Karakaşoğlu’nun mesai arkadaşları katıldı.

Vali Epcim, yemeğin ardından yaptığı konuşmada yaklaşık dört yıldır Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Karakaşoğlu’na hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Dört yıllık görev süresinin ardından Bayburt’a veda eden Cengiz Karakaşoğlu da Bayburt’ta doğup büyüdüğünü ve Bayburt’a hizmet etme şerefine nail olduğunu söyledi.

Veda yemeğine katılan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat da söz alarak Karakaşoğlu’na teşekkürlerini ifade etti.

Veda yemeği Karakaşoğlu’na hizmetleri anısına Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ile katılımcıların takdimleriyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Cengiz Karakaşoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.