Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan

Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcılığına atanan Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, düzenlenen tören ile görevine başladı.

Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan

Bayburt Postası - Programda konuşan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Bayburt Üniversitesinde ilk defa kadın bir akademisyenin rektör yardımcısı olarak atandığını vurguladı.

Gerçekleştirilen atamanın Bayburt Üniversitesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Rektör yardımcılığına atanan Prof. Dr. Erdoğan’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Gıda Mühendisliği profesörü olan Erdoğan ise; böyle önemli bir pozisyonda görev imkânı verildiği için kendisini ayrıcalıklı hissettiğini ifade etti. Yeni görevine başlamasından dolayı mutluluğunu dile getirdi. Desteklerinden dolayı Rektör Türkmen’e teşekkürlerini ileterek, görevini hakkıyla ifa etmek için çalışacağını sözlerine ekledi.

Programda; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Uçurum, Demirözü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yaşar Erdoğan ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Kul da yer aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.