Bayburt Üniversitesi'nde yeni spor salonları hizmete girdi

Bayburt Üniversitesi'nde Fitness, Zumba ve Cimnastik salonlarının açılışı gerçekleştirildi.

Bayburt Üniversitesi'nde yeni spor salonları hizmete girdi

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi fitness salonu Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Yaman, Spor Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Kul ve Bayburt Üniversitesi öğrencilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Bâbertî Külliyesi Kültür Merkezinde bulunan fitness salonunda pek çok sportif faaliyetin yanı sıra Spor Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından çeşitli kurslar da verilecek. 

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, “Bugün itibariyle Üniversitemize yeni bir sportif faaliyet alanı kazandırmanın mutluluğunu duyuyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Bâbertî Külliyesinde bulunan fitness salonumuzun yanı sıra sosyal tesislerin de hizmet vermeye başladığını da belirtmek istiyorum. Üniversitemizde tiyatro salonu, bowling salonu ve çok sayıda spor tesisinin bulunduğu bir kültür merkezine sahibiz. Bu tesislerimiz ile şehrimizde özellikle öğrencilerimiz için oldukça önemli bir sosyal boşluğu doldurmuş bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Bayburt Üniversitesi bir spor salonu daha hizmete girdi. Spor Bilimleri Fakültesindeki Zumba ve Cimnastik Salonunun açılışı, törenle gerçekleştirildi.

Salonun açılışını Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in eşi Dr. Büşra Türkmen gerçekleştirdi. Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat’ın eşi Kerime Polat, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elif Çil, Müftü Hasan Başoğlu’nun eşi Zehra Başoğlu, Sağlık İl Müdürü İlker Hancı’nın eşi Esra Hancı, Ümit Derneği Başkanı Nesli Kocabey, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül’ün eşi Ayşe Bülbül, Bayburt Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Kul’un eşi Havva Kul ile akademik ve idari personeller açılışa katılım sağladı.

Pek çok sportif faaliyeti olanaklı kılan salon, spor araştırmaları için imkân sağlamakla birlikte çeşitli kurslara da ev sahipliği yapacak şekilde dizayn edildi. Böylece Bâbertî Külliyesinde bulunan sosyal ve sportif tesislere bir yenisi daha eklenmiş oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.