Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı

Bayburt İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı oldu.

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı

Bayburt Postası - Dekan Vekili görevini yürüten Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, törenle görevi Temel İslam Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Davut Yaylalı'ya devretti.

İlahiyat Fakültesi Dekanlığında düzenlenen devir teslim töreninde yeni görevi vesilesiyle Yaylalı'ya tebriklerini bildiren Rektör Türkmen, "Ramazan-ı Şerif'in ilk gününe tesadüf eden bu tören, yeni dekan hocamızın görev hafızasında da anlamlı bir yer tutacaktır. Liyakat ve kurumsal vizyon güzergahında planlanan tüm atamalarımız gibi bu görev ataması da Üniversitemizin hedeflerine emin adımlarla yürümesine katkı sunacaktır. Hocamıza ve Üniversitemiz camiasına hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Rektör Türkmen'e teşekkür eden Dekan Yaylalı ise, İlahiyat eğitiminde markalaşan Bayburt Üniversitesinin marka itibarını daha ilerilere taşımak için plan ve vizyon geliştireceklerini söyledi.

Tören çiçek takdimi ile son buldu. 

Anahtar Kelimeler:
Prof. Dr. Davut Yaylalı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 5 ay önce

Yeni hoca umarım enflasyonun inmesi için bir dua yazarda duyurur. Artık bilimsel ekonomi enflasyonu idiremiyor habire milletin sırtına biniyor bu yeni hocayada indirmek nasip olur