Bayburt Üniversitesi Bowling Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonunun (TBBDF) Samsun'da düzenlediği 2023-2024 Türkiye Intercity Kulüplerarası Gençler Bowling Şampiyonasına katılan Bayburt Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), bireysel kategoriler düzeyinde kazanılan üç 3'üncülük derecesi sayesinde takım halinde 3'üncü sırayı aldı.

Bayburt Üniversitesi Bowling Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü

Bayburt Postası - Samsun'da Bowling Akademi Salonu'nda 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada Bayburt Üniversitesi GSK'yı genç kızlar kategorisinde, Elif Erdoğan, Rumeysa Deligöz ve Esma Nur Ayaz temsil ederken, genç erkekler kategorisinde Ömer Faruk Kul ve Yasir Kul temsil etti. Kızlar kategorisinde 24, erkekler kategorisinde 33 sporcunun yarıştığı şampiyonada Rümeysa Deligöz kızlar kategorisinin 3'üncüsü olurken, Ömer Faruk Kul ile Yasir Kul ise erkekler kategorisinin 3'üncülüğünü paylaştılar. Bireysel kategorilerde kazanılan bu başarılı dereceler, takım halinde Türkiye 3'üncülüğünü de beraberinde getirdi. 

TBBDF Başkanı olarak şampiyonayı takip eden Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, takım halinde elde edilen 3'üncülük derecesi vesilesiyle öğrencileri tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.