Bayburt Üniversitesi 22 Yeni Programla Büyümeye Devam Edecek

Kurulduğu tarihten beri yükselen bir büyüme ivmesi yakalayan Bayburt Üniversitesi, 2019-2020 akademik yılında öğrenci alımı yapılacak 22 yeni Programla akademik birim ve öğrenci sayısını arttırmaya devam edecek.

Bayburt Üniversitesi 22 Yeni Programla Büyümeye Devam Edecek
Bayburt Postası - Yeni akademik yılda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesindeki Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü örgün ve ikinci öğretim programlarına, Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Programına ve Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü örgün öğretim programına ilk kez öğrenci alımı yapılacak. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü örgün ve ikinci öğretim programları tercih kataloğunda yer alacak. Meslek Yüksekokulları ise 11 Bölümde 16 programa öğrenci kabul edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.