Bayburt'tan Filistin'e destek kermesi 

Bayburt Şehitler İmam Hatip Ortaokulu'nda Filistin yararına kermes düzenlendi.

Bayburt'tan Filistin'e destek kermesi 

Bayburt Postası - Bayburt Şehitler Ortaokulu ve Şehitler İmam Hatip Ortaokulu tarafından Filistinli çocuklara destek olmak amacıyla kermes organize edildi. Filistin yararına kermes düzenleyen öğretmen ve öğrencileri İl Milli Eğitimi Müdürü Rahmi Güney, kermeste yalnız bırakmadı. 

Öğrenci velilerinin ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği kermeste, evlerde hazırlanan el yapımı lezzetler kermesi gezen ziyaretçiler tarafından beğenildi. 

Kermesten elde edilen gelirin Filistin'e gönderileceğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, "Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin düşünerek yaptıkları bu kermes bizleri fazlasıyla duygulandırdı, mutlu etti. Kermesimizden elde edilen gelir, günün sonunda Filistin'e gönderilmek üzere Kızılaya teslim edilecek. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ailelere ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.