Bayburt'ta öğrencilere fiziksel aktiviteler

'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' programı dahilinde öğrencilerin güne sağlıklı ve neşeli başlangıç yapması için temel eğitim kademelerinde süregelen kültürfizik hareketleri yeni dönemde de hız kesmeden devam ettiriliyor. 

Bayburt'ta öğrencilere fiziksel aktiviteler

Bayburt Postası - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Okulumda Sağlıklı Besleniyorum programı çerçevesinde, Bayburt'ta Şehit Üsteğmen Cem Nuri Başgül İlkokulundaki öğrenciler güne fiziksel aktivite etkinlikleriyle başladılar.

Öğrencilerin fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı bir gelişim süreci geçirebilmeleri ve okul dışı zamanlarını verimli kullanabilmeleri için yürütülen aktiviteler, okuldaki tüm öğrencilerin katılımıyla sabah saatlerinde sınıflarında gerçekleştirildi.

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteye dayalı programlar çerçevesinde öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde sınıflarında hareketleri doğru bir şekilde yaptılar. 

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Bakanlığın uygulamaya koyduğu 'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' programının önemine dikkat çekerek, eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında okullarda fiziksel aktivitelere yer verilmesinin öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.