Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni görevlendirme!

Bayburt Milli Eğitim Müdürü 4 ayın üstüne yine değişti.

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni görevlendirme!

Bayburt Postası - 7 Mart 2022 tarihinde Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü'ne görevlendirilen Ahmet Hakan Tomar, Cumhuriyet Fen Lisesi Müdürlüğü'ne geri dönerken, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bakanlık Daire Başkanı Rahmi Güney görevlendirildi.

Gazi Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor bölümü mezunu olan Eğitim Yönetimi Denetimi Planlaması ve Ekonomisi konulu yüksek lisans tezi de bulunan Rahmi Güney (55),  Bayburt Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.   

Karakaşoğlu'nun yeri doldurulamıyor 

Öte yandan halen asaleten Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü kadrosunda bulunan Cengiz Karakaşoğlu ise, görevlendirme ile Ankara Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon Birimine alınmıştı. 4 ay önce hiçbir gerekçe gösterilemeden apar topar görevden alınan Karakaşoğlu'nun yerine getirilen Ahmet Hakan Tomar ise, dün Bakanlıktan yayınlanan kararname ile eski okuluna geri gönderildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem akdeniz 2 yıl önce

Adalet yerini bulmuş . Cengiz Karakaşoğlu şehrimiz için çok kıymetli ona yapılan haksızlığa 2023 te tepkimizi koyacağız dedik hala diyoruz . Görevden alınacağı çok belliydi Cengiz hocadan sonra milli eğitim bitikleşti.

Avatar
Hakkı 2 yıl önce

Oynadıkları siyasi oyun neye yaradı şimdi . Yaptığını yuttular cengiz hocamın görevden alınmasında kimlerin parmağı vardı biliyorduk . Şimdi kim büyükmüş herkes görsün . 2023 Cengiz Karakaşoğlu adayımızdır cevabımız böyle olacak.

Avatar
Şingah 2 yıl önce

Zaten apaçık ortada ve biliyorduk böyle olacağını . Bu şehirde hizmet eden memleketlisine değer vermek yok .! Cengiz hocam en iyi yerlere layık biz biliyoruz ve arkasındayız

Avatar
Gökhan k. 2 yıl önce

Karakaşoğlu gitti gideli milli eğitim sönmüş durumdaydı . Yeri hiçbir zaman dolmaz .

Avatar
B ayyıldız 2 yıl önce

Öncelikle yeni müdürümüze hayırlı olsun . Ama bakalım bundan sonra çocuklarımızı hangi felaketler bekliyor . Karakaşoğlu dönemi çok parlaktı adam gibi adam Cengiz babam .

Avatar
Günaydın 2 yıl önce

Günaydın efendim günaydın ne güzel bir bildirimdir . Bizler bunu tahmin edebilecek insanlarız halkız … sayın Cengiz Karakaşoğlu hesapsız yapılan işlerin sonucu 4 ay sonra adalete kavuştu ama biz isteriz daha iyi yerlerde görmek . Sayın milletvekilim sayın valim Cengiz Karakaşoğlu bu daha iyi yerde görmek istiyoruz o çok kıymetli hizmet eden meslektaşım.

Avatar
Burak türkoğlu 2 yıl önce

Öncelikle haberi yapanın ellerinden öperim . Ne güzel yazmışsın arkadaşım bayburt postayı koymuş , Gelen müdürede koyarlar … Cengiz hocam hem gençlik sporda hem milli eğitimde oldukça parlak dönemlerini geçirmiştir . Ona yapılan haksızlıktan sonra gençlik sporda bitti millieğitimde vesselam . Yazık çalışana değer vermeyenlere

Avatar
Bayburt 2 yıl önce

Nazar hocam nazar bunlar gözleri çiksin . Karakaşoğlunun yeri hiçbir zaman dolmaz . Geldiği gibi kürkçü dükkanına hadi kardeş hadi