Bayburt Deneyap Atölyesi'ne başvurular sürüyor

Bayburt Deneyap Atölyesi için öğrenci seçme sınavları başladı.

Bayburt Deneyap Atölyesi'ne başvurular sürüyor

Bayburt Postası - Bayburt Deneyap Atölyesi, Geleceğin Yıldızları Programı kapsamında Deneyap Türkiye Öğrenci Seçme Sınavları ile 9 Mart'tan itibaren geleceğin mucitlerini seçmeye devam ediyor.

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için sınavla seçilecek öğrenciler için ilk aşama olan online sınav süreci devam ediyor. Başvuruların açık olduğu sınav Bayburt'ta Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan Deneyap Atölyesinde yapılıyor.

Başvuru yapabilecek sınıflar 4. 5. 8. ile lise hazırlık ve 9. sınıflar. Son başvuru tarihi 25 Mart 2024 olan sınav için detaylı bilgi için Deneyap.org sitesinden bilgi edinebilirsniz. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Deneyap Atölyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2 ay önce

Çok güzel bir haber ve gelişme.Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Avatar
Öz evlat 2 ay önce

Daha önce deneyipte yapan gencler gibi sahipsiz bırakılacaklarsa hiç yapmasınlar bence. Bu memlekette bekciye, barkod kesenlere ve typ projelerinde calisan kisilere öncelik veriliyor