5 gün sürecek olan destek AFAD gönüllüleri eğitimleri başladı 

2024 yılı 1'inci dönem 'Destek AFAD Gönüllüleri Eğitimi' dahilinde Bayburt Valiliği ek hizmet binası konferans salonunda 33 AFAD gönüllüsüne Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri tarafından eğitimler verilmeye başlandı. 

5 gün sürecek olan destek AFAD gönüllüleri eğitimleri başladı 

Bayburt Postası - Gönüllülere hafif arama kurtarma, yangın, insani yardım ve ilk yardım farkındalık eğitimleri verilecek. 

Eğitim programı öncesinde konuşma yapan İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Adil Arslan olası bir afet durumunda gönüllülerin kendilerini tehlikeye atmadan üzerine düşen görevleri yapması çağrısında bulunarak, afetler konusunda genel bilgiler verdi. 

Afet gönüllülerinin sorularını da yanıtlayan Arslan, gönüllülere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

5 gün boyunca devam edecek eğitim programının sonunda gönüllüler, hafif arama kurtarma, yangın, insani yardım eğitimi ve ilk yardım farkındalığı konusunda bilgi sahibi olacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.