Şehit Çakıroğlu anısına fotoğraf sergisi

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığı, 2015 yılında Ege Üniversitesinde öğrenim görmekte iken, bölücü terör örgütü mensuplarınca Şehid edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına, Türk Dünyası Parkı önünde resim sergisi açtı.

Şehit Çakıroğlu anısına fotoğraf sergisi
Bayburt Postası - Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun resimlerinden oluşan sergide zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Hükmü Pekmezci ve Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap'ın da ziyaret ettiğini sergide konuşma yapan, Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Fatih Ötünç, "Bugün burada 4 yıl önce hain bir saldırı sonucu aramızdan ayrılan, Canımız, Ülküdaşımız, kardeşimiz, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun aziz hatırasını yad etmek için açmış olduğumuz fotoğraf sergisi vesilesiyle toplanmış bulunuyoruz. İnanıyorum ki, Fırat'ın kahramanlara yakışır bir şekilde verdiği mücadele nesiller boyu dilden dile aktarılacak, bayrak elden ele dolaşarak, bu vatanı bölmek isteyenlerin karşısına binlerce Fırat çıkacaktır. Ülkü Ocakları dün olduğu gibi bugün de yarın da mukaddes Türk-İslam Davası'na inanmış, imanlı, ihlaslı ve cesur nesillerin yetiştiği, mübarek kaynak olarak vazifesine devam edecektir" ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Fırat Çakıroğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.