Özbey, güven tazeledi

Eğitim Bir-Sen Bayburt Şubesi 3. olağan kongresi gerçekleşti.

Özbey, güven tazeledi
Bayburt Postası - Eğitim Bir-Sen Bayburt Şubesi 3. olağan kongresi gerçekleşti. Sendika merkezinde yapılan kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Fikret Özbey güven tazeledi.

Fikret Özbey’in başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda; Ekrem Akbaş, Bülent Koçyiğit, Kenan Turan, Adem Durulmuş, Mehmet Çakmak ve Adil Kacır yer aldı. 

Özbey, kongrede yaptığı konuşmada, Eğitim Bir-Sen Bayburt Şubesi’nin oran olarak Türkiye’de en fazla tayin nedenli kayıp yaşayan şubelerden birisi olduğunu söyleyerek, “Her yıl üyelerimizi artırarak istikrarlı bir şekilde büyümemizi devam ettirerek bölgemizdeki eğitim sendikalarının üye toplamının üç katı sayıya ulaşmış bulunmaktayız. Bu durum şubemizin en istikrarlı büyüyen şube olduğunu bir kere daha ispatlamıştır” dedi.  

Eğitim Bir-Sen’in Türkiye’nin en büyük yetkili sendikası olduğunu hatırlatan Özbey,  “Bu yetkimizi haksızın karşısında ve mağdurun yanında durarak kullandık, kullanmayada devam edeceğiz. Bu başarıyı Türkiye’de ve Bayburt’ta ekip çalışmasıyla elde ettik” diye konuştu. 

Özbey, konuşmasını sendikanın Bayburt’ta yaptığı faaliyetlere değinerek sonlandırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Sayın sendika memurlar için geçen yıl yaptığı ve 176TL LİK zam için hemen imzaları attı ve memurun ocak 2014 de eline geçen sadece 123TL. Enflasyon farkı var mı? Tabiki yok. Onun için bu sendika ağaları memurun hakkını bilerek veya bilmeyerek imza ederek gasp etmişlerdir.Adaleti sağlayamamışlardır.Onun için memur arkadaşlar haklarını helal etmemeliler. Eğer bu görevi yapamıyorlarsa lütfen istifa etsinler.

Avatar
öğretmen 9 yıl önce

Bu yetkimizi haksızın karşısında ve mağdurun yanında durarak kullandık, kullanmayada devam edeceğiz.Gerçekten güzel konuşmuş ama bu sözünüzün gerçekliliğini müdür mülakatında gördük haksızlık hiçbir dönem bu kadar ayyuka çıkmamıştı.Müdür yardımcılığı atamalarında da hak ve mağdur lafını çok duyacağız.Ama Allahtan ölüm varda bu vebal altına kalanlar o MUSALLA taşına gelecekler bakalım nasıl helallik alacaklar çok merak ediyorum.......

Avatar
öğretmen 9 yıl önce

sayın başkan birilerinin hakkını gasp etmeyi, çok iyi bildiğin kul hakkı yeme işini bırakta sendikacılık nedir nasıl yapılır o konularala ilgili biraz araştırma yapsanız daha iyi olmazmı.