MÜSDER, ilk kongresini yaptı

Bayburt Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti (MÜSDER) ilk genel kurulunu yaptı.

MÜSDER, ilk kongresini yaptı
Bayburt Postası - Bayburt Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti (MÜSDER) ilk genel kurulunu yaptı. 2013 yılı Ağustos ayında kurulan ve bugüne kadar bir dizi yardım ve anma etkinliği gerçekleştiren MÜSDER ilk olağan kongresini Şair Zihni Kent Ormanı’nda yaptı.

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah HAacımüfütüoğlu, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İş-Kur İl Müdürü Ömer Akdeniz ve dernek üyelerinin katıldığı kongrede kurucu başkan Adil Kacır başkanlığa seçildi.

MÜSDER Başkanı Adil Kacır, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada  dernek olarak mazlumun ve mağdurun yanında olduklarını belirterek, “Dün olduğu gibi bugün de, bağışçılarımızın emanetlerini gerçek muhtaçlara ulaştırmış olmanın huzurunu yaşıyoruz. Derneğimiz, 2013 yılının son altı ayında yaptığı faaliyetleriyle takip edilen ve takdir edilen aynı zamanda halkımızın desteğiyle her geçen gün büyüyen bir sivil toplum kuruluşu haline geldi, bizlere bu güveni kazandıran herkese çok teşekkür ediyorum. Yönetim ve denetim kurulu olarak bizler önemli bir misyon taşıdığımızın farkındayız, çalışmalarımız sonucu elde ettiğimiz en önemli sonuç daha çok çalışmak. Çalışmalarımız sonucunda Bayburt’umuz her geçen gün “dilencisiz şehir” olma idealine bir adım daha yaklaşmaktadır, inşallah bu hedefe kısa bir sürede ulaşacağız” dedi.

Adil Kacır başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda; Hüsnü Yağmur, Hatem Serkan Taner, Avni Topsakal ve Cuma Aytemur yer alırken, denetleme kurulunda ise Hacı Ali Polat, Kenan Pekmezci ve Hayrettin Pala isimleri görev aldı.        


Anahtar Kelimeler:
Adil KacırMÜSDER
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.