Beşpınar Kadınlar Derneği'nden Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Beşpınar Kadınlar Derneği, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret etti.

Beşpınar Kadınlar Derneği'nden Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Bayburt Postası - Başkan Pekmezci’ye derneğin amaçlarını anlatan kurucu başkan Öznur Yavuz, yıllık 50 bini aşan ziyaretçinin geldiği Kenan Yavuz Etnografya Müzesi ile birlikte köyde estetik mimari çalışmalar yapmak, kadınların geleneksel sanatlara ilgisini çekmek, ürettiklerini pazarlayarak köy ekonomisine katkıda bulunmak, kadınların sosyal hayatına katkı koyacak projeler geliştirerek çevre köylere de model olmayı hedeflediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci de Öznur Yavuz ve dernek yönetimine teşekkür ederek, her yıl on binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan dünyaya mal olmuş müzenin olduğu Beşpınar köyünde kadınlar derneği kurulmasından çok mutlu olduğunu, Beşpınar’ın bir turizm köyüne dönüşmesi için yapacakları her çalışmada yanlarında olacaklarını belirtti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.