Bayburtlu Üreten Kadın Kültür ve Sanat Festivali

Bayburtlu Üreten Kadın Kültür ve Sanat Festivali başladı.

Bayburtlu Üreten Kadın Kültür ve Sanat Festivali

Bayburt Postası - 3 gün sürecek olan Bayburtlu Üreten Eller Kadın Kültür Sanat Festivali bünyesinde kadınlar ürettikleri ürünleri Saray Bahçesinde kurulan stantta sergilediler.

Elde edilen gelirle ev ekonomisine destek verdiklerini söyleyen kadınlar, kişisel ihtiyaçlarını da üretip-satarak karşıladıklarını belirttiler. Düzenlenen bu festival sayesinde kendilerini gösterebildiklerini ve ürettiklerini sergileme fırsatı bulduklarını dile getiren üretici kadınlar, etkinlikten memnun olduklarını ifade ettiler.

Kurulan stantta satışlarının iyi olduğunu vurgulayan Bayburtlu kadınlar, yogun ilgiyle karşılaştıklarını dile getirdiler. 3 gün boyunca devam edecek olan 'Bayburtlu Üreten Eller Kadın Kültür Sanat Festivali' konserler, tekne turu, müze gezileri ve hasat şenliği ile son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 3 yıl önce

Pandemi var diye Dede Korkut şölenleri yapılmıyor.Vaka sayısının Türkiye sıralamasında en çok vaka görülen iller arasında olan Bayburt'ta festival yapılıyor maske takanda yok denecek kadar az , sonra vaka sayısı Bayburt'ta arttı tabiki artar.