Bayburtlu ciritçilerden yeni saha için teşekkür ziyaretleri

Bayburt'ta ciritçilerin uzun süre süredir talep ettikleri cirit sahası istekleri çözüme kavuştu. Bayburtlu Ciritçiler, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bayburtlu ciritçilerden yeni saha için teşekkür ziyaretleri

Bayburt Postası - Yeni Şehir Parkı'nın 500 metre kadar ilerisindeki alanın cirit sahası olarak yapılmasına karar verilmesinin ardından Bayburt'taki ciritçilerden oluşan heyet Vali Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Ciritçiler, yapımına başlanan sahanın ata sporu cirite yakışır bir alanda inşa edildiğini ifade ettiler. 

Ziyaretlere, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi Necdet Yılmaz, Bayburt Atlı Spor Kulübü Başkanı Arif Köprücü, İpekyolu Atlı Spor Kulübü Başkanı Ramazan Aydemir, Genç Osman Atlı Spor Kulübü Başkanı Hacı Bayram Yılmaz ve 15 Temmuz Atlı Spor Kulübü Yöneticisi Hacı Ali Dağ katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.