Bayburt Ülkü Ocakları'ndan “Ekmeğimizi Paylaşıyoruz" Kampanyası

Bayburt Ülkü Ocakları, Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte “Ekmeğimizi paylaşıyoruz” kampanyası başlattı. 

Bayburt Ülkü Ocakları'ndan “Ekmeğimizi Paylaşıyoruz" Kampanyası

Bayburt Postası - Şehir merkezinde 3 ve Aydıntepe İlçesi’nde 1 fırınla anlaşılarak ihtiyaçlı vatandaşların ekmeklerini ücretsiz olarak temin etmelerini sağlayan “Ekmeğimizi paylaşıyoruz” kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Bayburt Ülkü Ocakları’na ya da şehir merkezinde Kırçoğlu Fırını, Akay Ekmek Fırını ve Doğu Fırını, Aydıntepe İlçesi’nde ise Kasımoğlu Ekmek Fırını’na giderek ekmeklerini ücretsiz temin edebilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Zengin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif-i karşılamanın heyecan ve huzurunu tadıyoruz. Ramazan öyle bir lütuf, merhamet ve rahmet ayıdır ki, cennetin kapıları ardına kadar açılırken cehennemin kapıları kapatılır, dahası şeytanlar zincire vurulur. Bu ay Müslüman gönüller için af ve mağfiret ayıdır. Bu kutlu günler aynı zamanda iç muhasebe yapmamız için bir fırsattır. Ramazan, yardımlaşmanın bereketi, hatırlamanın ve gönül almanın gönüllere girmenin ayıdır. Fitrelerimizle, zekâtlarımızla, sadakalarımızla ihtiyaç sahibi insanlarımızın elinden tutmak, dualarını almak, paylaşmanın ve bölüşmenin müthiş hazzına hep birlikte mazhar olmak şükür borcumuz, maddi sorumluluğumuzdur. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” seslenişiyle asırların ufkunu aydınlatan Efendimizin izinden gidelim. Bu kapsamda biz de efendimizin şefaatine Nail olmak gönülleri almak ve dualarda olmak düsturu ile “Ekmeğimizi paylaşıyoruz” faaliyetimizi her Ramazan ayında yapmaya çalışıyoruz. Bu Ramazan ayında da 4 fırından ekmeklerimizi ayırttık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ekmeklerini bu fırınlarımızdan ücretsiz bir şekilde temin edebilirler. Türk- İslam alemine Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah tutacağımız oruçlarımızı yapacağımız ibadetlerimizi kabul eylesin.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 2 yıl önce

Gayet güzel bir girişim. Bir de şunu düşünsün arkadaşlarımız “İnsanımız neden bir ekmeğe muhtaç bırakıldı?”.

Avatar
Yunus 2 yıl önce

Güzel bir düşünce ALLAH razı olsun

Avatar
Bayburt 2 yıl önce

Allah'ım niyetlerinizi hayırlarınızı kabul
etsin inşAllah ölmüşlerinizin ruhuna gitsin

Avatar
tufan 2 yıl önce

var olsun ülkü ocakları.ALLAH bu kutlu davanın ehemniyetini Türk gencliğinin kalbine nakş etsin