Bayburt Terziler, Berberler ve Ayakkabıcılar Esnaf Odasında 'Yunus Çil' Dönemi

Bayburt Terziler, Berberler ve Ayakkabıcılar Esnaf Odası’nın 29. Olağan Genel Kurulu sonuçlandı.

Bayburt Terziler, Berberler ve Ayakkabıcılar Esnaf Odasında 'Yunus Çil' Dönemi

Bayburt Postası - İki adayın yarıştığı kongrede mevcut 252 üyenin 192'si oy kullandı. Yunus Çil, rakibi Erdal Yıldızhan 42 oy daha fazla alarak odanın yeni başkanı seçildi. Kongrede Yunus Çil 117 oy alırken, Erdal Yıldızhan 75 oy aldı. 

Yunus Çil’in yönetim kurulunda Abdullah Kovar, Filiz Bekmezci, Şeref Şık, Cemal Akbaş, Yaşar Kızılaslanoğlu, İlhan Güçlü; denetim kurulunda ise Hamdi Aktaş, Şeyma Dinçer, Şevki Gürel görev aldı.

Bayburt Çıraklık Düğün Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman yaptı.

Gündemdeki maddelerin görüşülüp, oylanarak karara bağlanmasının ardından odanın 20 yıldır başkanlığını yürüten Seddar Saka, bir konuşma yaptı.

Görev yaptığı süre boyunca Bayburt esnafına hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirten Saka, odaların genel sekreterlerin büyük emekleri ile yürütüldüğünü ifade ederek, oda genel sekreterlerine teşekkür etti. Saka, oda üyelerinden helallik istedi. 

Saat 17.00 başlayan oy sayımının ardından odanın yeni başkanı seçilen Yunus Çil, kendisine ve arkadaşlarına gösterilen teveccühten dolayı tüm üyelere teşekkür ederek, sonuçların Bayburt'a hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.  

Erdal Yıldızhan ise, Yunus Çil'i tebrik ederek, başarılar diledi. 

Kongreye, Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları, Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Kahraman, Bayburt Bakkalllar ve Manavlar Odası Başkanı İrfan Karaaslan ve üyeler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.