Bayburt Merkez İlçe Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği'nin 1. Olağan Kongresi

Bayburt Merkez İlçe Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği olağan genel kurul kongresini yaptı. 

Bayburt Merkez İlçe Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği'nin 1. Olağan Kongresi

Bayburt Postası - 2021 yılının eylül ayında kurulan derneğin 1. Olağan genel kurul kongresi Şeyhhayran Muhtarlığı'nda gerçekleşti. 

1. Olağan Genel Kurul kongresinde kurucu başkan Arif Kalekahyası yeniden başkanlığa seçildi. 

Arif Kalekahyası'nın yönetim kurulunda Fuat Yıldız, Mahmut Orun, İsmail Hakkı Pekmezci ve Veysel Altun yer aldı.

Başkan Arif Kalekahyası, derneğin yer sorunun kısa süre içerisinde sonuçlanacağını ve yeni yerinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi. 

Dernek olarak sosyal yardımlaşma hususuna önem verdiklerini ve kendilerine ulaşan yardımların ihtiyaçlı ailelere eşit bir şekilde dağılımını sağlayacaklarını belirtti. 

Bayburt halkının yararına olan her işte sorumluluk almayı kendilerine görev bildiklerini ifade eden Kalekahyası, kamu kurumları ile iyi ilişkiler içerisinde güzel işlere imza atacaklarını kaydetti. 

Kongreye, dernek üyesi muhtarlardan Zafer Burak, Hacı Mehmet Helvacı, Bekir Demir, Gökhan Demirhan, Ferdi Kiki de katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Arif Kalekahyası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.