Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde devir teslim

Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti. 

Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde devir teslim

Bayburt Postası - Birliğin yeni başkanı Zekeriya Mevlütoğulları görevini Selahattin Karaman'dan devraldı.

Geçtiğimiz hafta içinde gerçekleşen birlik seçimlerinde 23 oy alan rakibi Muharrem Kahraman karşısında 26 oy alarak oda birliği başkanlığını kazanan Zekeriya Mevlütoğulları, bugün yeni görevine başladı.

Birliğin 25 yılı aşkındır başkanlığını sürdüren Selahattin Karaman'dan görevi devralan Mevlütoğulları yaptığı konuşmada, "Birliğimizin Olağan Genel Kurulu’nda yeni dönem için desteklerini bizden esirgemeyen, varlıkları ile bizleri onurlandıran değerli Oda Başkanları ve yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. Olağan Genel Kurullar asla sone ermeyecek bir bayrak yarışıdır. Makamlar geçici, hizmet ise kalıcıdır. Hepimizin davası ortak. 7 gün 24 saat hizmet ederek; ben değil, biz diyerek, el ele, kol kola, gönül gönülle, esnaf ve sanatkarımız için hep birlikte çalışacağız. Sizden aldığımız bu yetkiyle Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğini daha ileriye daha güzel noktalara getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vesile ile görevi devraldığımız sayın Selahattin Karaman ve yönetim kurulu üyelerine hizmetleri için tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  

Karaman da Mevlütoğulları'na hizmet yarışında bayrağı daha da ilerilere taşıması noktasında başarılar diledi.

Devir teslim töreninde Mevlütoğulları'nın yönetim kurulu üyeleri İbrahim Pekmezci, Muhammet Hanefi Aktaş, İlhami Karaaslan ve Ali Yıldırım da katıldı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 2 yıl önce

Yeni başkanda orada 25 yıl kalmadan bir dönem olarak görevini yaparak devam etmesini bekler kendisine başarılar dilerim.