Bayburt Eğitim Bir-Sen'den 30. Yıl Vefa Buluşması

Eğitim-Bir-Sen Bayburt Şubesi tarafından, Eğitim-Bir-Sen Bayburt yönetimde görev alan, üniversite, ilçe ve il yöneticilerine Bayburt Öğretmenevi'nde yemek verildi.

Bayburt Eğitim Bir-Sen'den 30. Yıl Vefa Buluşması

Bayburt Postası - Yemeğe, önceki dönem sendika yöneticilerinden olan il ve ilçe Milli Eğitim Müdürleri, kuruluşundan bugüne kadar yönetimde görev almış olan sendika yöneticileri, şube başkanları ve Eğitim-Bir-Sen Bayburt Şubesi yönetimi katılım sağladı.

Şube Başkanı Kenan Turan, vefanın hatırlamak değil unutmamak olduğunu dile getirerek, sendikanın büyümesinde emeği geçen yöneticilere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yetkili sendika olması münasebetiyle üye olan, olmayan herkesin haklarını korumak ve geliştirmek için ellerinden gelen bütün çalışmalara hep birlikte devam edeceklerini vurguladı. Sendikanın kurucusu Akif İnan’ı hayırla yad ederek, katılımlarından dolayı bütün davetlilere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Kenan Turan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.