Başkan Pekmezci'den Esnaf Odalarına Ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası ile Madeni Sanatkârlar Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Pekmezci'den Esnaf Odalarına Ziyaret

Bayburt Postası - Bayburt Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı İrfan Karaaslan ile bir süre sohbet eden Başkan Pekmezci, görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Karaaslan ise Başkan Pekmezci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Madeni Sanatkârlar Odasına geçen Başkan Pekmezci’yi burada ise Başkan Muharrem Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Pekmezci, görevlerinde başarı dileklerini ileterek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri ise Başkan Pekmezci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.