Başkan Pekmezci'den Antalya Bayburt Derneği'ne ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Belediye Başkanları İstişare Toplantısı” için bulunduğu Antalya’da Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Başkan Pekmezci'den Antalya Bayburt Derneği'ne ziyaret

Bayburt Postası - Burada derneğin önceki dönem başkanı Hamza Aytemür ve Bayburtlular tarafından karşılanan Başkan Pekmezci, Antalya’da Bayburtlularla bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu belirterek “Bayburtlular olarak Türkiye’nin her yerinde varız. Çok şükür Antalya’da da güçlüyüz. Programımıza bu kadar yoğun bir katılım olması Bayburtlular için Bayburt denince akan suların durduğunun bir göstergesi. Yoğun katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepimiz bir aradayken tüm hemşehrilerimizi bu yıl 26.'sını düzenleyeceğimiz Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenlerimize davet ediyorum. Ayrıca yeni seçilen dernek başkanımız Veysel Durmuş ve yönetimini tebrik ediyor, bir önceki dönem başkanımız Hamza Aytemür ve yöntemine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kulandı.

Bayburt’un konuşulduğu ziyarette Başkan Veysel Durmuş ile Hazma Aytemür ve Bayburtlular ise Başkan Pekmezci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarı temennisinde bulundular. 

Dernek Başkanı Veysel Durmuş’un İstanbul’da olduğu için görüntülü görüşme ile katıldığı programda Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ve Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.