Başkan Kahraman, BGC'yi ziyaret etti, odalar birliği seçim sürecini değerlendirdi

Bayburt Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Kahraman, 27 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan birlik seçimlerinde aday olduğunu belirterek, odalarda başlayan değişim sürecinin birlik seçimlerinde de devam edeceğini söyledi. 

Başkan Kahraman, BGC'yi ziyaret etti, odalar birliği seçim sürecini değerlendirdi

Bayburt Postası - Ocak ayında yapılan kongrede Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Muharrem Kahraman, 6 odanın yönetim kurulu üyeleri ile mevcut yönetimin oy kullanacağı Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerinde aday olduğunu ve seçim çalışmalarını başlattığını belirtti.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Muharrem Kahraman, yapılan seçimlerin bir şeyi de gösterdiğini, Bayburt esnafının oda seçimlerinde değişimden yana oy kullandığını belirterek, bu değişim sürecinin odalar birliği seçimlerine de yansıyacağını ifade etti.

Tüm odalara aynı gözle baktığını ve seçilmesi halinde tüm odaların esnafa hizmet noktasına önem vereceğini söyleyen Muharrem Kahraman, tüm odaların sıkıntılarının olduğunu ve odalar birliğinin görevinin bu sıkıntıları sona erdirmek olduğunu kaydetti.  

Oy kullanacak 48 delege ile görüşmelerin sürdüğünü bildiren Kahraman, "Oda seçimlerinin hepsinde Bayburt esnafımız değişimin önünü açtı. Bu değişim birlik seçimlerinde tamamlanacak. Güzel bir hava yakaladık. Önemli olan Bayburt esnafının ön ayak olduğu bu değişim sürecini birlik seçimlerinde de sürdürerek, birliği güzel bir noktaya taşımak. Bunun için gayret ediyorum. Görüşmelerimiz sürüyor, Bayburt esnafı için güzel icraatlar yapacağız" şeklinde konuştu. 

Tüm adaylara başarılar dileyen Başkan Kahraman, seçimlerin Bayburt esnafı için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş da Muharrem Kahraman'a çıkmış olduğu yarışta başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.