Başkan Adayı Hüseyin Çeker’den BGC’ye ziyaret 

Bayburt Kahveciler, Otelciler ve Lokantacılar Odası, 3 Mart 2022 Perşembe günü 18. Olağan Genel Kurul kongresini yapacak. Başkan adayı Hüseyin Çeker, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, başkan adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Başkan Adayı Hüseyin Çeker’den BGC’ye ziyaret 

Bayburt Postası - Adaylığa karar verdiği günden itibaren oda üyelerini ziyaret ettiğini ve odaya kayıtlı sektörlerin sorunlarını yerinde tespit ettiğini söyleyen Hüseyin Çeker, seçilmesi halinde çözüm odaklı bir anlayışla görev yapacağını ve tüm oda üyelerinin sorunlarına çözüm üreteceğini belirtti.

Kendisinin bir esnaf olduğunu ve oda üyelerinin yaşamış oldukları sorunların benzerlerini kendisinin de yaşadığını belirten Çeker, bu sorunlarla uğraşan biri olarak, çözüm yollarını da bildiğini aktardı. 

Esnafına sahip çıkan, esnafı için çalışan ve mücadele eden bir oda hayalini gerçekleştireceğini söyleyen Çeker, “Esnaflarımızın en güçlü şekilde temsil edilebilmesini ve hak ettikleri değeri görebilecekleri bir yapıyı inşa etmek için çabalayacağız. İşveren ve işçiyi buluşturacak projelerimizle, sektörlerimizdeki en büyük sıkıntıları çözüp esnafımızın kanayan yaralarına merhem olacağız. Seçimden seçime değil belirli aralıklarla esnafımızla buluşup, sorunlara anında müdahale edeceğiz” dedi.

Oda üyelerinden destek isteyen Çeker, “Beni bu göreve layık görürseler, onlara arkalarında bir odanın var olduğunu hissettireceğim. Yapacağımız tüm işleri istişare yolu ile hayata geçireceğiz. Ben ve arkadaşlarım bu yola hizmet için çıktık” şeklinde konuştu

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş, ziyaretlerinden dolayı Hüseyin Çeker’e teşekkür ederek, başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
IŞIK 2 yıl önce

inşAllah seçilirsin kardeşim değişiklik şart insanlar eskilerden bıktı senin gibi yeni simalara ihtiyaç var her gün ekmeğe zam isteyenler değil kibirliler değil senin gibi mütevazi genç ve dinamik insanlara ihtiyaç var değişim şart ALLAH yardımcın olsun

Avatar
Oğuz 2 yıl önce

Başarılar dilerim başkanım.Koltuğun hakkını vereceğine inanıyoruz.

Avatar
BİLAL 2 yıl önce

Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşALLAH kıymetli başkanım.

Avatar
MAHMUT 2 yıl önce

Allah utandırmasın seni bu görev de başkan görmek dileğiyle başarılar dilerim başkanım.

Avatar
Osman 2 yıl önce

Samimi ve mütevazi kişiliğinle bu görev en çok sana yakışır başarılar dilerim başkanım.

Avatar
Memet 2 yıl önce

Bu attığın adımda yolun açık herşey gönlünce olması dileğiyle başarılar dilerim.

Avatar
M.Akif 2 yıl önce

Bütün gücümüzle arkandayız kardeşim.Koltuğun hakkını vereceksin buna eminiz.Allah yardımcın olsun.Yolun izin açık olsun

Avatar
İsmail 2 yıl önce

Rabbim hakkınız da hayırlısı ne ise onu versin başarılar dilerim.