Teknik Direktör Hakan Yılmaz'dan İnegölspor maçı öncesi değerlendirme

Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, hafta sonu oynanacak İnegölspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. 

Teknik Direktör Hakan Yılmaz'dan İnegölspor maçı öncesi değerlendirme

Bayburt Postası - Teknik Direktör Hakan Yılmaz, takımda Ömer İnan, Tarık ve İlker'in sakatlık dolayısıyla kadroda olmadıklarını, Fırat'ın da tam anlamıyla iyileşmediğini belirterek, tüm eksiklere rağmen kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını belirtti. Geçtiğimiz hafta Trabzon deplasmanında lidere karşı iyi bir oyun sergilediklerini, rakibin 87. dakikada beraberliği kurtardığını ifade eden Yılmaz, 90. dakikada net bir gol pozisyonunu kaçırdıklarını ve galibiyetin adeta ellerinden gittiğini dile getirdi. Yılmaz, "Bu tür maçlar bizim gücümüzü gösterecek maçlar. Hekimoğlu maçında gücümüzü gösterdiğimizi düşünüyorum" dedi. 

İnegölspor maçını kazanmak zorunda oldukları bir maç olarak değerlendiren Hakan Yılmaz, takımın ligde beşinci durumda olduğunu hatırlatarak, bir galibiyet serisine başlayarak, yukarıya daha çok yaklaşmaları gerektiğini belirtti. Yılmaz, takımın oyun gücüne güvendiğini aktararak, "Takım olarak iştahımız yüksek bizim, takım duygumuz da yüksek. Oyunun skorunu bunlar belirliyor zaten, eksiklere rağmen İnegöl maçında mutlak kazanmak istiyoruz. Öyle olacağını düşünüyorum inşallah" şeklinde konuştu. 

Lig başından bugüne unutamadığı, takımın oynadığı oyunun karşılığını alamadığı maçın Çorumspor ile Gençosman'da oynanan maç olduğunu bildiren Hakan Yılmaz, "Genelde herkes iyi maçları anılarında biriktirirler. Ben, bana göre kendi evimizde çok iyi onadığımz Çorumspor maçını unutamıyorum. Hüzün anlamında unutulmaz bir maç, çok iyi oynadığımız, çocukların artı hanesine yazılması gereken bir maç, o maçı kaybettiğimiz için çok üzülmüştüm" dedi. 

Bayburt Özel İdarespor'un Bayburt için önemli olduğunu belirten ve Trabzon örneği ile dile getiren Hakan Yılmaz, "Biz bu şehrin en önemli dinamiğiyiz, Trabzonspor Trabzon şehri için ne ifade ediyorsa Bayburt için de Bayburt Özel İdarespor onu ifade etmeli. Bayburt Özel İdarespor, Bayburt’un ruhunu anlatıyor, bize göre öyle. Aramızdaki tek fark şu, Trabzonlular bunun öyle olduğuna iknalar, bunun öyle olduğunu düşünüyorlar, bizde de Bayburt Özel İdarespor Bayburt için herşey olduğuna ikna olmak lazım, bunu böyle kabul etmek lazım. Trabzon’da futbolu sevmeyenler dahi Trabzonspor’un şehir için ne ifade ettiğini kabul ediyorlar. Bizim de etmemiz lazım çünkü bu renkler Bayburt’un ruhu" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.