Kurtuluşspor Kulübü'nde Ali Vahit Atıcı Dönemi

Bayburt'un en köklü kulüplerinden Kurtuluşspor Kulübü'nün Başkanlığını Ali Vahit Atıcı üstlendi.

Kurtuluşspor Kulübü'nde Ali Vahit Atıcı Dönemi

Bayburt Postası - 1957'de kurulan Kurtuluşspor Kulübü kongreye gitti. Başkanlığa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bürokratlarından Ali Vahit Atıcı seçildi. 

Atıcı, kongre sonrası yaptığı konuşmada, kulübe bugüne kadar hizmet etmiş olan eski başkanlar Kenan Koç, Asım Durulmuş, İsmail Albayrak, Sabri Subay, Ziya Öztürk, Ükkaşe Emir, Adem Aydoğdu, Yaşar Kobal ve Yavuz Çoban'a teşekkür ederek, kulübün bundan sonra da hedeflerini büyüterek Bayburt gençliğine hizmet edeceğini söyledi.  

Altyapıya önem vererek, Türk futboluna önemli değerler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Atıcı, "Amacımız şehrimizdeki sporcu kardeşlerimizin yeteneğini ortaya çıkarmak. Bu şehrin evlatlarına kapımız sonuna kadar açık. Bayburt’tan neden bir yıldız çıkarmayalım? Hakan Çalhanoğlu gibi bir isim şehrimizin bağrından yetişti nice Hakanları bu şehirden yetiştirerek dünyaya şehrimizin ismini duyuracağız. Her şey Bayburt için" dedi.

Kongrenin ardından takımın idmanına da katılan Atıcı, alt liglerde mücadele edecek Kurtuluşspor oyuncularından şampiyonluk sözü istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus 2 yıl önce

Bayburdumuzun n güzide kulübü kurtuluş spora hayırlı olsun şunuda belirteyim Kasım ayında kulübe katılan Furkan Karabey kardeşimizde kulübe çok şey katacaktır. Kurtuluş spor eski günlerdeki gibi şampiyonluğa ambargo koyacaktır.

Avatar
Yavuz 2 yıl önce

Çalhanoğlu nereden Bayburt'ta yetişti? Doğru bilgi verin arkadaş yahu! Adam Almanya'da doğmuş büyümüş bir Bayburtlu sadece o kadar.
Bayburt'ta ne kadar yetenekli genç heba oluyor siz ona kafa yorun hemşehrim!